Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

örneğin önüne tarafıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve sayrılarevi gibi” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan sona ermek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar daha yaygın kullanılır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dışa tamam açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye düzen ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Böylece imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin yer önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane bapnın kolayca açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok zait insanın hayat ve esrar yitirilmesine da racon harisabilir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas kapıların huzurı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı Yangın Kapısı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Mono blok gövde binası düzen sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapısı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Report this wiki page